Weyes Blood ve vesmírném klipu "Andromeda" pluje na meteoru jako překrásná mimozemšťanka

19.04.2024 16:12 - Kateřina Spacek | foto: Aidan Zamiri

Každý správný fanoušek Weyes Blood skladbu "Andromeda" moc dobře zná. Písnička se totiž objevila už na albu "Titanic Rising" z roku 2019. Pokud jste ale se zpěvačkou a její tvorbou dosud neměli tu čest, vězte, že právě tato nahrávka se v magazínech jako NME nebo Pitchwork zařadila mezi padesátku nejlepších desek toho toku.

Talentovaná umělkyně se v "Andromedě" věnuje nespočtu otázkám, které si mnoho z nás pokládá před začátkem každého vztahu. Tato kolísavost a pochyby ovlivnily také samotnou melodii, která skvěle zvýrazňuje tyto nové začátky. Co když ale nová láska skončí stejně jako ty předchozí? Pryč a zapomenuta?

Písničku nově doprovází videoklip, na kterém Natalie Mering, jak se interpretka skutečně jmenuje, pracovala téměř šest let. Pomáhali jí ale také Ambar Navarro a Colton Stock. Hudebnice nás v něm zve na cestu vesmírem, kde ji zprvu vidíme jako osamělou astronautku toulající se po cizích planetách, poté vznášející se ve vesmíru nebo také jako záhadnou mimozemskou bytost plující kosmem na meteoru.

Rozhodně se jedná o krásnou a výraznou podívanou a o jeden z nejpovedenějších klipů, který nám Weyes Blood doposud představila.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY